Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Padlizsánkrém, ahogy a barátaim szeretik

default user icon
5 4.5/5

Hozzávalók

  • 1 db padlizsán (nagyobb)
  • 1 ek olívaolaj
  • 1 fej hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 doboz tejföl (nagy)
  • bors

Elkészítés

Megjegyzés

A padlizsán méretétől függően eltérhet a tejföl mennyisége. Onnan lehet tudni, mikor elég, hogy a színe már inkább fehér mint padlizsánszínű. A fokhagymával ne essünk túlzásokba, mert a padlizsánban nagyon erősen érezni az ízét. Szigorúan pirítósra rákenve fogyasztandó! :)

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

nagyob
En ugy csinaltam ahogy le volt irva, es nagyon finom lett. Ez a recept bekerul az otthoni szakacskonyvbe.
katano3
megcsináltam a hétvégén, nagyon finom lett:-) én raktam bele 1 kis majonézt is.
mozzarella
Nem. Addig sütöm, amíg maga a padlizsán (héja) kezd feketedni.
Deborah
Ha a sütõben sül jò füstös ìzt kap? Takarìtsd ki a sütõdet, mert valami ràègett attòl füstöl.
mozzarella
Ne süssük mikróban, nem lesz az a jó füstös íze mint amikor sütőben vagy tűzhelyen sütjük. Különben jó, hogy nagy a választék, a receptkatalógusban legalább 10 másik padlizsánkrém van, alig különböznek egymástól.

Hasonló Receptek

Magazin