Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Padlizsánfőzelék

30 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A padlizsánt meghámozzuk, felkockázzuk. A hagymát felaprítjuk.
  2. Felhevítjük az olajat, megpirítjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a padlizsánt és annyi vizet, hogy bőven ellepje. Megfűszerezzük, és addig főzzük, míg a padlizsán megpuhul.
  3. A kukoricalisztből és joghurtból habarást készítünk egy kevés vízzel, majd a főzelékhez adjuk, és pár perc alatt összeforraljuk. Feltétként adhatunk hozzá rántott sajtot vagy rántott húst.

    Még több padlizsános finomság >>> 

    Pikáns padlizsánkrém >>> 

    Töltött padlizsán >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss