Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Padlizsánfőzelék

default user icon

Hozzávalók

  • 1 közepes padlizsán
  • 1,5 dl joghurt
  • 2 evőkanál kukoricaliszt
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 2 teáskanál só
  • 1 teáskanál rozmaring
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors

Elkészítés

    1. A padlizsánt meghámozzuk, felkockázzuk. A hagymát felaprítjuk.
    2. Felhevítjük az olajat, megpirítjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a padlizsánt és annyi vizet, hogy bőven ellepje. Megfűszerezzük, és addig főzzük, míg a padlizsán megpuhul.
    3. A kukoricalisztből és joghurtból habarást készítünk, pár perc alatt összeforraljuk. Feltétként adhatunk hozzá rántott sajtot, burgonyakrokettet. Kenyérrel vagy zsemlével kínáljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin