Nem ámítok senkit sem azzal, hogy ez egy gyorsan összedobható, egy edényt koszolós recept. Viszont a pepecselésért cserébe nem csak ízvilágában, hanem küllemében is egy különleges étellel kápráztathatjuk el a nagyérdeműt. Szépen szeletelhető, hidegen is fogyasztható.
Dóriról itt olvashatsz bővebben >>>
Megéri a fáradtságot!
Nálunk a gyerekek inkább cukkinisek, de ebben a receptben a vékonyra szelt padlizsán, mélylila szegélyével olyan szépen mutatott, hogy nem piszkálták le és tolták a tányér szélére, hanem zokszó nélkül elfogyasztották. Fontos, hogy mindig érett padlizsánt válasszatok, és a zöld részét távolítsátok el, mert abban mérgező vegyületek találhatóak.
Turbózd fel gyerekbarátra
Ebbe az ételbe is beletettem a gyerekek kedvenc alapanyagait, úgyis, mint sárgarépát, fetasajtot, paradicsompürét. A tetejére mehet egy kis tejföl, de egy nagy kanál sűrű görögjoghurt még jobban illik hozzá.