Elkészítés: A húst jól megmosom, a csontszilánkokat kézzel ellenőrzöm, hogy mindet lemostam.
A páchoz valókat összekeverem, és kanállal vagy kézzel a oldalas mindkét oldalát bekenem vele úgy, hogy egy laposabb tálba teszem. Ezután lefóliázom, és 1 napra mehet a hűtőbe.
Másnap kiveszem, az egészet sütőzacskóba teszem úgy, hogy a két végét koszorú formában összetűzöm, és így helyezem a sütőzacskóba. Egy nagyobb tepsit veszek elő, amiben kényelmesen elfér.
Előmelegített 200 C fokos sütőben csodálatosan szép vörösesbarnára sütöm. Ez kb. 2 órát vesz igénybe.
Ezután a zacskót levágom róla, a húst átteszem egy kisebb tepsibe, és további 10 percen át ropogósra sütöm.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre