Keress receptre vagy hozzávalóra

Pácolt sült csirkecomb rántott patisszonnal és újburgonyával

Hozzávalók

  • Hozzávalók 2 személynek:
  • 2 db csirkecomb
  • 6 db újkrumpli
  • 1 db kicsi patisszon
  • 1 db tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • olívaolaj
  • őrölt feketebors
  • őrölt pirospaprika
  • citrom
  • majonéz
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

    Elkészítés: A csirkecombokat sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezem, facsarok rá citromot, meglocsolom olívaolajjal, s beteszem a hűtőbe egy napra.

    Másnap a krumplikat megkapirgálom, felvágom, sós vízben előfőzöm. A patisszont szeletelem, megpucolom, fűszerezem, bepanírozom, s egy serpenyőben olajban kirántom.

    A serpenyőbe rakom a csirkecombokat és a krumplit, újból megfűszerezem, ráöntöm a páclét, s megsütöm.

    A csirkecombot az újkrumplival és rántott patisszonnal, majonézzel, kovászos uborkával tálalom.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek