Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pácolt sült csirkecomb rántott patisszonnal és újburgonyával

60 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A csirkecombokat sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezem, facsarok rá citromot, meglocsolom olívaolajjal, s beteszem a hűtőbe egy napra.

Másnap a krumplikat megkapirgálom, felvágom, sós vízben előfőzöm. A patisszont szeletelem, megpucolom, fűszerezem, bepanírozom, s egy serpenyőben olajban kirántom.

A serpenyőbe rakom a csirkecombokat és a krumplit, újból megfűszerezem, ráöntöm a páclét, s megsütöm.

A csirkecombot az újkrumplival és rántott patisszonnal, majonézzel, kovászos uborkával tálalom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss