Elkészítés: A páchoz szüséges folyékony anyagokat összevegyítjük, hozzáadjuk az aprított fokhagymát és a reszelt gyömbért, sózzuk és borsozzuk. A páccal bekenjük az oldalast. Pácban pihentetjük 1 éjszakán át.
A mártáshoz a kigyóuborkát kisebb kockákra vágjuk, a fokhagymát és a kaprot aprítjuk. Összekeverjük a sózott, borsozott joghurttal.
A majonézt is elkészítjük a hozzávalók összedolgozásával.
A pácolt húst sütőben vagy grillezve is megsüthetjük. Köretként adhatunk mellé rozmaringos vízben főtt,majd kevés zsiradékon ropogósra pirított közepes nagyságú burgonyát.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre