Elkészítés: Előző este az oldalast feldaraboljuk egycsontos darabokra, és bepácoljuk az alábbi páccal. Megtisztítunk és lereszelünk 3 duci gerezd fokhagymát egy tálkába, ehhez adunk 1 evőkanál édes chiliszószt, 3 evőkanálnyi napraforgóolajat, sót, borsot, őrölt köményt. Jól elkeverjük a pácot és bekenjük vele a húsokat, 1 fej vöröshagymát is megtisztítva, vastagabb szeletekre vágunk, és a hús mellé szórjuk, majd az egészet egy jól záródó edénybe téve másnapig a hűtőben pihentetjük, hogy jól átjárja a húsdarabokat a fűszer.
Másnap wokba vagy nagyobb serpenyőbe téve megpirítjuk az oldalasdarabokat a hagymával együtt, majd egy kevés vizet aláöntve pároljuk-sütjük, míg omlósan puha nem lesz. Ha a hús megsült, kivesszük a serpenyőből, lefedve melegen tartjuk.
A káposztát vékonyan felszeleteljük a hámozott gyömbérdarabbal együtt, majd beletesszük a wokba/serpenyőbe, amiben az oldalast készítettük. Hozzáadunk körülbelül 2 evőkanál szójaszószt, 1 evőkanál édes chiliszószt és 1 gerezd fokhagymát vékonyan felszeletelve. Mikor a káposzta félig megpuhult, hozzáadjuk a spagettit, és kevés vizet aláöntve fedő alatt megfőzzük, közben gyakran megkeverjük, és pótoljuk a vizet, ha szükséges. Addig kell így főzni, míg a káposzta és a tészta is megfő, de mire ez bekövetkezik, addigra elfő alóla teljesen a felesleges folyadék.
Miután elkészült a tészta, visszatesszük rá az oldalasdarabokat, és fedő alatt, hagyjuk tálalásig.