Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pácolt lazac

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

A lazacszeleteket mossuk meg, majd ha nem filét vásároltunk, távolítsuk el a szálkákat. A megtisztított, összezúzott fokhagymát tegyük egy tálba.

Adjuk hozzá a ketchupot és a szójaszószt, némi olajat, ízlés szerinti borsot, végül pedig az ecetet. A páclevet alaposan keverjük össze, majd legalább 1 órán át pácoljuk benne a halszeleteket.

Ezután forró olajban a lazacszeleteket mindkét oldalán süssük ropogósra.

Megjegyzés

Vegyes saláta illik hozzá. Lazacot nagyobb üzletek fagyasztott élelmiszerei között találsz, de a hipermarketek halpultjainál is kapsz. - MME

Ezek is érdekelhetnek