Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Pácolt jércemell pirított ananásszal

default user icon
4.1/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók: 60 dkg jércemell, 1 darab ananász, só, olaj, gyömbér, őrölt fehérbors

Elkészítés

    Elkészítése: A jércemellet kicsontozzuk, bőrét eltávolítjuk, őrölt fehérborsból, sóból, gyömbérből álló fűszerkeverékkel bedörzsöljük, olajjal meglocsoljuk, és hűtőszekrényben 2-3 órát érleljük. Az ananászt meghámozzuk, vastagabb karikára vágjuk, és közepét alma-kifúróval kivágjuk. A jércemell mindkét oldalát kevés olajban pirosra sütjük, mikor félig elkészült mellétesszük az ananászt és mindkettőt készre sütjük, majd azonnal tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin