Mielőtt elkészítjük az ételt, előző este bepácoljuk a csirkecomboka t. A combokat jól megmossuk, kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük. Mindkét hagymát karikára, vagy kisebb kockákra vágjuk, majd a fokhagymát is apró darabokra aprítjuk. A sült csirke fűszersóval egyesével megszórjuk a húsokat, majd egy nagyobb tálba elkezdjük rétegelni a húsokat a hagymákkal, majd beleöntjük az olajat. Ha ez meg van, lefedjük és hűtőbe tesszük.
Másnap elővesszük és egy közepes méretű tepsibe, beletesszük csak a csirkecombokat, és egy kevés olajat a pácból. Előmelegített sütőben, kb. 30 percig sütjük, persze közben megforgatjuk.
A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, majd nagyobb kockákra vágjuk. A zöldségkeveréket 1 fakanálnyi vajjal félkészre dinszteljük, pici sózzuk, cukrozzuk. Ha úgy látjuk, hogy a combok már majdnem jók, a megmaradt olajpácban lévő hagymákhoz hozzákeverjük a burgonyát, és az egészet ráöntjük a tepsiben lévő húsokra. Szépen eligazgatjuk az egészet. Betesszük a sütőbe, és kb. 20 percig fólia alatt sütjük, hogy a burgonya is megpuhuljon.
Ha ez is félig elkészült, rátesszük a vajon elkészített zöldséget, és megszórjuk egy kis petrezselyemmel, majd visszatoljuk a sütőbe, és 15 perc alatt, készre sütjük.