Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Pácolt bélszín

default user icon
4.3/5

Hozzávalók

  • 1 kg bélszín,
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • színesbors,
  • fokhagymás só,
  • olívaolaj

Elkészítés

    A bélszínt zúzott fokhagymával, frissen őrölt színesborssal bedörzsölöm, fokhagymás sóval meghintem. Leöntöm kb. 2 dl olívaolajjal. Letakarva 3-4 napig érlelem. Átteszem egy tepsibe. Forró sütőben , alufóliával letakarva 10 percig sütöm, majd a fóliát levéve megpirítom. Így félangolosra sül. Vastagon felszeletelem, kész mártásokat (barbecue, fokhagymás, zöldborsos), és párolt zöldköretet: kukoricát, sárgarépát, szalonnába tekert zöldbabot, spárgát kínálok hozzá. A megmaradt húst hidegen, vékonyra szeletelve kínálom, majonézes salátákat adok hozzá.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin