Elkészítés: A húst felkockázzuk, üvegtálba rakjuk, majd oregánóval és pépesített fokhagymával, apróra vágott petrezselyemzölddel, sóval és borssal ízesítjük. Meglocsoljuk a citrom kifacsart, szűrt levével, az olajjal, a borral, majd jól összekeverjük. Közétesszük a babérlevelet, lefedjük, és legalább 12 órára a hűtőbe tesszük.
Leszűrjük, kivesszük belőle a babérleveleket, majd grillsütőben vagy parázs felett 15 perc alatt megsütjük.
Petrezselyemmel és citromkarikákkal díszítve tálaljuk, kínálhatunk mellé salátá vagy parázsban sült burgonyát.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre