Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pácolt bárány grillen sütve

MME MME
4/5
120 perc
bonyolult
költséges

Elkészítés

Elkészítés: A húst felkockázzuk, üvegtálba rakjuk, majd oregánóval és pépesített fokhagymával, apróra vágott petrezselyemzölddel, sóval és borssal ízesítjük. Meglocsoljuk a citrom kifacsart, szűrt levével, az olajjal, a borral, majd jól összekeverjük. Közétesszük a babérlevelet, lefedjük, és legalább 12 órára a hűtőbe tesszük.

Leszűrjük, kivesszük belőle a babérleveleket, majd grillsütőben vagy parázs felett 15 perc alatt megsütjük.

Petrezselyemmel és citromkarikákkal díszítve tálaljuk, kínálhatunk mellé salátá vagy parázsban sült burgonyát.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss