Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Minden, ami bor

Tudj meg mindent a szőlőről és a borról!

Kiderült: innen kapta a nevét az Irsai Olivér

Sokan azt hiszik, egy borkereskedő saját magáról nevezte el a szőlőfajtát, azonban ennél sokkal meghatóbb oka van annak, hogy Irsai Olivérnek hívják.

7 nap, 7 borász, 7 boros recept - Kóstold meg a Várszegi Rosé Cuvée-t!

A Mindmegette új sorozatában 7 napon keresztül mutatunk be olyan balatoni borokat, amiket a 27. Budapest Borfesztiválon szeptember 6-9-ig te is megkóstolhatsz. Sőt, szuper recepteket is ajánlunk hozzájuk! Ma a Várszegi Pincészet borásza, Várszegi Viktor hozta el neked a Várszegi Rosé Cuvée-t.

7 nap, 7 borász, 7 boros recept - Kóstold meg a Piritye Kékfrankost!

A Mindmegette új sorozatában 7 napon keresztül mutatunk be olyan balatoni borokat, amiket a 27. Budapest Borfesztiválon szeptember 6-9-ig te is megkóstolhatsz. Sőt, szuper recepteket is ajánlunk hozzájuk! Ma a balatonlellei Konyári Pincészet marketing managere, Csizmadia Dávid hozta el neked a Piritye Kékfrankost!

7 nap, 7 borász, 7 boros recept - Kóstold meg a Somlói Juhfarkot!

A Mindmegette új sorozatában 7 napon keresztül mutatunk be olyan balatoni borokat, amiket a 27. Budapest Borfesztiválon szeptember 6-9-ig te is megkóstolhatsz. Sőt, szuper recepteket is ajánlunk hozzájuk! Ma a somlóvásárhelyi Kolonics Pincészet borásza, Kolonics Károly hozta el neked Somlói Juhfarkját!

7 NAP, 7 BORÁSZ, 7 BOROS RECEPT - KÓSTOLD MEG a csopaki olaszrizlinget!

A Mindmegette új sorozatában 7 napon keresztül mutatunk be olyan balatoni borokat, amiket a 27. Budapest Borfesztiválon szeptember 6-9-ig te is megkóstolhatsz. Sőt, szuper recepteket is ajánlunk hozzájuk! Ma a balatonfüredi Hudák Szőlőbirtok és Borászat borásza, Hudák Mátyás hozta el neked Csopaki Olaszrizlingjét!

7 nap, 7 borász, 7 boros recept - Kóstold meg a Balatonmelléki Chardonnay-t!

A Mindmegette új sorozatában 7 napon keresztül mutatunk be olyan balatoni borokat, amiket a 27. Budapest Borfesztiválon szeptember 6-9-ig te is megkóstolhatsz. Sőt, szuper recepteket is ajánlunk hozzá! Ma a lesencefalui Gál Szőlőbirtok és Pincészet borásza, Gál Csaba hozta el neked Balatonmelléki Chardonnay-ját!

3 kékfrankos, ami jól ellensúlyoz egy zsírosabb vacsorát

A kékfrankos a legnagyobb területen termesztett kékszőlő-fajta az országban, ráadásul szinte az összes borvidékünkön megtalálható. Egyre népszerűbb, amit megbízhatósága mellett sokoldalúságának is köszönhet, a legjobb rozék és sillerek mellett ideális bisztróbort és komoly dűlős változatot is találunk belőle.

7 nap, 7 borász, 7 boros recept - Kóstold meg a Badacsonyi Kéknyelűt!

A Mindmegette új sorozatában 7 napon keresztül mutatunk be olyan balatoni borokat, amiket a 27. Budapest Borfesztiválon szeptember 6-9-ig te is megkóstolhatsz. Sőt, szuper recepteket is ajánlunk hozzájuk! Ma a badacsonytomaji Borbély Családi Borház borásza, Borbély Tamás hozta el neked Badacsonyi Kéknyelűjét!

7 nap, 7 borász, 7 boros recept - Kóstold meg a Szexi Irsai gyöngyözőbort!

A Mindmegette új sorozatában 7 napon keresztül mutatunk be olyan balatoni borokat, amiket a 27. Budapest Borfesztiválon szeptember 6-9-ig te is megkóstolhatsz. Sőt, szuper recepteket is ajánlunk hozzájuk! Ma a keszthelyi Bezerics Borház borásza, Bezerics Dani hozta el neked Szexi Irsai gyöngyözőborát!

1 tésztaétel, amire mindig is vágytál: fűszeres húsgolyók illatos gombás tésztával

Egy különleges boros étel Babarczi Zsuzsannától.

2+1 Irsai Olivér, ami nélkül elképzelhetetlen egy kerti parti - borajánló

Mindmegette borklub: isteni töltött padlizsán, amit ki kell próbálnod

Jó tudni! Melyik húshoz milyen bor illik?

5 izgalmas tény a vörösborról, amit nem tud mindenki

3 olaszrizling, ami itatja magát hal és csirke mellett - borajánló

Mindmegette borklub: omlós sertésszűz vajbabbal és gombával

Fröccs-szótár: Spritzer, fröccs, fröcsi

3 hárslevelű csirkéhez, borjúhoz, sertéshez - borajánló

5 tipp egy profi borásztól, hogyan igyuk a rozét

3 szuper sauvignon blanc szárnyasok, halak vagy spárga mellé - borajánló

A jó bor gyógyszer is lehet

Receptek borral, borozáshoz