Elkészítés: A vöröshagymát megfonnyasztjuk egy kevés olajon, hozzáadjuk a kockára vágott őzhúst, jól átpirítjuk, meghintjük pirospaprikával, borssal, liszttel és ételízesítővel, felöntjük kevés vízzel, és kb. 20 percig pároljuk, majd beletesszük a vegyes zöldséget. További 10 percig kevergetve főzzük.
Felöntjük vízzel, majd forrás után, ha már puhul a hús és a zöldség, belerakjuk a cukorborsót és a gombát.
Ha készre főztük, májgaluskát szaggatunk bele, amit a tyúkmájból, a tojásból, zellerzöldből és annyi darából készítünk amennyit felvesz. Amikor a galuska is megfőtt, tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre