Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Óvári karaj

5/5

Hozzávalók

  • 2 fej vöröshagyma
  • 30 dkg gomba
  • 60 dkg karaj (csont nélkül)
  • bors
  • grill fűszerkeverék
  • 15 dkg vaj
  • 2 ek olaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • 4 szelet sonka
  • 4 szelet óvári sajt

Elkészítés

    1. A hagymát apróra, a gombát szeletekre vágjuk. A karajszeleteket félbevágjuk, de nem vágjuk át, hanem kiterítjük. Kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk grill fűszerkeverékkel, 15 percet állni hagyjuk, és a vaj és az olaj keverékén elősütjük.
    2. A vöröshagymát a visszamaradt zsiradékon megdinszteljük, rátesszük a gombát, megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel és lepirítjuk.
    3. Az elősütött hússzeleteket tepsibe vagy tűzálló tálba egymás mellé helyezzük. Mindegyikre pirított gombát halmozunk, erre 1-1 szelet sonkát, majd 1-1 szelet sajtot teszünk. 200 fokra előmelegített sütőben, kb. 10 perc alatt rásütjük a sajtot. 

      SZŰZPECSENYE, KARAJ, TARJA, OLDALAS: A LEGJOBB ÉTELEK SERTÉSHÚSBÓL >>> 

      Még több szuper gombás recept >>> 

      A LEGFINOMABB CIGÁNYPECSENYE >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin