Elkészítés: 1) Ha gyerek vagy, kérj egy felnőttet segítségül! Hámozd meg az őszibarackokat, vágd őket félbe, és szedd ki a magjukat. Aztán vágd a gyümölcsöt apróra, és oszd 4 részre, tedd 4 15 cm-es átmérőjű, hőálló tálkába.
2) Egy tálban keverd össze a pudingot a vanília-aromával, majd kanalazd a gyümölcsre. Óvatosan szórjál mindegyik adag pudingra 1,5 evőkanál cukrot, hogy a tetejét befedje.
3) Egy felnőtt segítségével tedd a tálakat sütőlapra, és felső lángon (grill állásban) grillezd a tetejét 5-6 percig. Vigyázz, nehogy megégjen a cukor!
4) Ha a cukor elolvadt, vedd ki a tálakat a sütőből, hagyd őket kihűlni, majd tedd 2 órára a hűtőbe. Aztán nekiállhatsz. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre