Elkészítés: Egy edényben a leírásnak megfelelően elkészítem az étcsokis pudingot, félreteszem, lefedem.
Egy másik edényben kb 3 dl vizet forralok, mehet bele a citromhéj, a vaj, az ánizsmag, a fahéj, a vaníliás cukor és a megmosott rizs. Lassan forralva a rizsszemek puhulásáig főzöm, majd egy pohárban bekeverem az 5 kanál cukrot és a vaníliás pudingport a tej másik felével, és a rizshez adom, felforralom, kész is. Belekeverem a felkockázott őszibarackot, pár szemet meghagyok a díszítéshez.
Üvegpohárban egymásra halmozom a két krémet, díszítem.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre