Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Őszibarackos- fetás-diós saláta

MME MME
15 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
  • 15 dkg mix salátalevél
  • 2 db őszibarack
  • 1 fej lilahagyma
  • 5 dkg dió
  • 6 dkg feta
  • 4 ek olívaolaj
  • 2 ek citromlé
  • 1 tk méz
  • ½ tk só
  • ¼ tk őrölt bors

Elkészítés

  1. A salátaleveleket megmossuk és félre tesszük. Az őszibarackot megmossuk és felszeleteljük, a diót durvára vágjuk. A hagymát apróra vágjuk. A fetát felkockázzuk.
  2. Az olívaolajat, a citromlevet, a mézet, a sót és a borsot összekeverjük, a felét a salátalevelekre öntjük.
  3. Ezután hozzáadjuk a barackot, a hagymát, a diót és a fetát, végül a maradék öntettel meglocsoljuk a salátát.

Videó! Így készítheted el az őszibarackos-diós-fetás salátát! >>> 

MENTES PERCEK MARESSZAL - SZÍNES QUINOA SALÁTA VILLÁMGYORSAN >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss