Keress receptre vagy hozzávalóra

Őszibarackkal töltött csirkemell bundában

default user icon
1

Hozzávalók

  • 60 dkg csirkemell filé
  • bors
  • 2 db őszibarack
  • 15 dkg sajt
  • 10 dkg liszt
  • 3 db tojás
  • 15 dkg zsemlemorzsa
  • A sütéshez:
  • olaj

Elkészítés

    1. A csirkemell filét megmossuk, 4 egyforma szeletre vágjuk, egyenként kissé kiklopfoljuk, szélüket bevagdossuk. Mindkét oldalukat megsózzuk, borsozzuk. A barackokat meghámozzuk, kimagozzuk és cikkekre vágjuk.
    2. A hússzeleteket a reszelt sajttal egyenletesen meghintjük, és ráfektetünk 1-1 fél barackot. Ügyesen összehajtjuk (sok a töltelék benne, tehát göngyölni nem lehet), és hústűvel rögzítjük.
    3. Panírozzuk (lisztbe, majd felvert tojásba és végül zsemlemorzsába forgatjuk), és bő, forró olajban 8-10 perc alatt aranybarnára sütjük.
    4. Papírszalvétára szedve lecsöpögtetjük. 
    5. Felszeletelve, petrezselymes rizzsel kínáljuk.

    ITT MÉG TÖBB SZÁRNYASÉTEL-RECEPTet TALÁLsz! >>> 

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Sziszi965929 3 évvel ezelőtt
hány adag ?

Hasonló Receptek

Magazin