Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Őszibarack krémleves III.

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 nagy konzerv őszibarackbefőtt
  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 1 kis pohár barackjoghurt
  • fahéj ízlés szerint
  • rumaroma ízlés szerint
  • 2 dl főzőtejszín
  • cukor

Elkészítés

    Elkészítés: A konzervet felnyitjuk, a levét beleöntjük egy edénybe, a barackot ízlés szerint cukrozott vízben megfőzzük (épp hogy ellepje a víz).

    Ha megfőtt, összeturmixoljuk, majd visszatesszük főni. Közben hozzáadjuk a baracklével összekevert rumaromát, tejszínt és pudingport. 2-3 percig főzzük, míg össze nem húzza a pudingpor, fel nem forr.

    Lehűtve, díszítve tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin