Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső
120 perc
bonyolult
költséges
4 adag

Elkészítés

  1. A tarjákat enyhén klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és lisztbe hempergetjük.
  2. A szalonnát csíkokra vágjuk, pirosra sütjük, majd az apróra vágott hagymát hozzáadjuk, és összepirítjuk.
  3. A húsokat minimális olajon elősütjük, és a hagymára szedjük. A felesleges olajat lemerjük. A húsról lesült lisztet a hagymára kanalazzuk. Beletesszük a fokhagymát.
  4. Sózzuk, borsozzuk, szölőlével és vizzel felöntjük, hogy ellepje, és puhára főzzük Kb 1-1,5 óra alatt.
    Krokettel tálaljuk.

Megjegyzés

Vége elött 10 perccel pár szem szőlőt is bele lehet dobni. - Csilien

Ezek is érdekelhetnek

Friss