Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Őszi receptverseny!

Az ősz a leggazdagabb évszak, a rengeteg zöldség és gyümölcs ilyenkor a legaromásabb, igazán finom fogások készülhetnek velük - és receptjükkel most családi szakácskönyvet is nyerhetsz!

A feladat nem nehéz: kipróbált, bevált recepteket várunk, saját készítésű fotóval és portréképpel, hogy a finom ételek leírása ne csak a Mindmegettét gazdagítsa, hanem a Kiskegyed Recepttár magazinunkban is megjelenhessen a te fotóddal!

A játékban 2013. szeptember 19. és 30. között vehetsz részt, a beküldött receptek közül zsüri választja ki a legfinomabb vagy legizgalmasabb 10 ételt, beküldőik pedig egy izgalmas, sok finomságot rejtő szakácskönyvet, a Családi ízutazást nyerhetik meg, hogy újabb inspirációhoz jussanak a tűzhely mellett. 

Figyelem! A játékban csak a játékszabályoknak megfelelő beküldött pályázatok vesznek részt! Vagyis a receptbeküldő felületen meg kell adni a következőket: recept név, hozzávalók, kellő gondossággal részletezett elkészítési útmutatás, legalább egy saját készítésű fotó, a pályázó neve és értesítési postacíme, valamint a pályázó profilképe!
 
Hivatalos játékszabály >>>
 
Jó sütést, főzést - és sok szerencsét a játékhoz!
 
Játszani akarok, receptet küldök >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss