Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Őszi gyümölcsleves

30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gyümölcsöt feltesszük kb. 1,2 dl vízzel, csipet sóval, édesítjük, fűszerezzük a fahéjjal, szegfűszeggel, citromhéjjal. Forrást követően félrehúzzuk, hozzákeverjük a tejszínnel elkevert pudingport, egyet forralunk rajta.

Hideg vízbe állítjuk, hűtés közben pár csepp citromlével, és rummal ízesítjük.

Fogyasztás előtt a hűtőben érleljük 1-2 órát, hogy a fűszerek a gyümölcsöket kellőképpen átjárják.

Megjegyzés

Szeretem, ha roppanós marad a gyümölcs a levesben, azért főzöm csak igen rövid ideig.
- gaby53

Ezek is érdekelhetnek

Friss