Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Foglalj asztalt még ma! Indul a XIII. Országos Étterem Hét

default user icon
MME
A gasztronómiát kedvelők számára az ősz újra izgalmas programmal érkezik: az Országos Étterem Hét ugyanis immár XIII. alkalommal várja az érdeklődőket. A 3.300 forinttól kezdődő 3 fogásos menüsorokat 2017. október 9-15. között kóstolhatják meg a vendégek.

Az őszi programban több mint 100 magyarországi közép- és felső kategóriás étterem vesz részt. Az asztalfoglalás szeptember 20-án elindult, a foglalásokat kizárólag a www.etteremhet.hu weboldalon keresztül várják az éttermek. 

Az előző, tavaszi fordulóban rekordszámú, 26.000 vendég vett részt az 1 hetes kulináris programban. Legutóbb közel 3.100 vendég értékelte a programhoz csatlakozó éttermeket: ennek alapján a vendéglátóhelyek összteljesítménye 5 pontos skálán 4,59 pontot ért el, ami az eddigi legjobb eredménynek számít.

A programhoz már most több mint 100 étterem csatlakozott. A legtöbbjük 3.300 Ft-os áron kínálja a 3 fogásból álló menüket, azonban az éttermek között van néhány  felső kategóriás és gourmet étterem is, ezeknél 4.900 Ft-os áron érhetőek el a menüsorok.

A XIII. Országos Étterem Héten ismét a legkülönfélébb ízvilágokat felsorakoztató éttermek vesznek részt: a tradicionális magyar fogásokon túl az igazi ínyencek megkóstolhatják például az olasz, a francia, az amerikai, az ázsiai vagy akár a grúz konyha jellegzetességeit is. A hagyományostól eltérő alapanyagok között néhány étterem kínálatában megtalálható lesz például a fürj, az Angus marha, cápahús, illetve még a szarvas nyak is.

A programban számos visszatérő étterem vesz részt, de bőven akadnak új vendéglátóhelyek is.

Az éttermek listáját itt találod - foglalj asztalt még ma! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss