Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez az 5 legostobább csillagjegy - rangsorolva

default user icon
MME
Mindig is érdekelt, mely csillagjegy szülöttei a legbutábbak? Most kiderül! Ezeknek a jegyeknek nem feltétlenül észből jutott kevesebb, csak sokszor hoznak meggondolatlan, ostoba döntéseket. Íme a lista rangsorolva.

Gondolkodtál már rajta, mely csillagjegy szülöttei lehetnek a legbutábbak? Nem vagy vele egyedül, sokan felteszik ezt a kérdést az asztrológusoknak, akik válaszoltak is. Ezeknek a jegyeknek nem feltétlenül észből jutott kevesebb, csak sokszor hoznak meggondolatlan, ostoba döntéseket, így kerülnek nehéz helyzetbe.

Viszont senki ne keseredjen el, ha megtalálja a listán a saját horoszkópját, ugyanis jól tudjuk: a kivétel erősíti a szabályt! Minden csillagjegynek vannak jó és rossz tulajdonsági is, ezen listán szereplő csillagjegyek például remekelnek kedvességben, ők a legboldogabbak és a legszerethetőbbek.

1. Rák

A Rák csillagjegy szülöttjeinek a hiperérzékenységük miatt jutott ez a nem túl hízelgő pozíció. A Rákok hajlamosak azelőtt döntést hozni és reagálni, mielőtt megismernék a tényeket, ugyanis teljesen elragadják őket az érzelmeik. Így gyakran hoznak érzelmi alapon döntést, mellyel lőttek is a tényfeltárásnak és az objektivitásnak. Érzelmességüknek viszont jó oldala is van: a Rák csillagjegyűek a legboldogabbak az összes asztrológiai jegy szülöttjei közül.

2. Nyilas

A Nyilas csillagjegyű emberek általában határozatlanok, gyengébbnek mutatják magukat és kevésbé állnak ki magukért, emiatt sokan butának tartják őket. Pedig a Nyilas tökéletesen képben van, csak hajlamos elveszni a részletekben, nagyon belemerülni egy bizonyos dologba, a többiről pedig tudomást sem venni. 

 3. Kos

A Kosokról nem véletlenül mondják, hogy fejjel mennek a falnak. Túlságosan impulzívak, emiatt hajlamosak rossz döntéseket hozni és téves következtetéseket levonni. Az érzelmi intelligenciával is hadilábon állnak, sok konfliktusuk származik abból, hogy kevésbé tudják átérezni a másik problémáját.

4. Mérleg

A Mérlegek híresek a határozatlanságukról, ami miatt kevésbé tűnnek intelligensnek. Sokat hezitálnak, mert soha nem akarnak rossz döntést hozni. Igazi perfekcionisták, akik a már meghozott döntéseik helyességén is túl sokat rágódnak.

5. Oroszlán

Az Oroszlánok kissé egocentrikusak, szeretnek a középpontban lenni, és azért hogy odajussanak, és mindenkit megnyerjenek maguknak, bármilyen hülyeségre hajlandók. Ezzel ki is derült, hogy jutottak a lista ötödik helyére. Szerencséjük viszont, hogy megnyerő személyiségükkel képesek megmutatni, hogy valójában mennyi tudással rendelkeznek.

Ezek is érdekelhetnek

Friss