Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Összesen 103 kilót fogyott anya és lánya

default user icon
MME
Katie Thornewill és édesanyja, Christine Broughton egyszerre kezdett diétában, mivel a drasztikus túlsúlyuk, már mindkettőjüknél egészségügyi problémát okozott már. Ennyit fogytak egy év alatt!

A 66 éves Christine 2006-ban kezdett rohamosan hízni, amikor balesetet szenvedett a munkahelyén, és megsérült a térde. A szövődmények miatt egyre nehezebben tudott mozogni. Viszont a túlsúly is egyre nagyobb nyomást gyakorolt az egyébként is fájdalmas térdére. 2017-re már elérte a 121 kilót, 54-es ruhákat hordott a testtömege-indexe pedig elérte a III. fokú elhízást.. A térdére megoldást jelenthetett volna a műtét, de ezt a túlsúlya miatt az orvosok nem javasolták.

Lánya, a 33 éves Katie háztartásibeli édesanya. 2017 decemberére 97 kiló lett, és 50-es méretű ruhákat kellett vásárolni a butikokban. A túlsúlya miatt folyamatosan hátfájástól szenvedett. Utolsó terhessége alatt pedig már problémák lépték fel a testtömege miatt.

Katie és Christine 2017 decemberében határozták el, hogy életmódváltásba kezdenek. Christina, akinek már 13 unokája van, összesen 63 kilót fogyott, Katie pedig 40 kilótól szabadult meg. Azt mondják a legjobb az egészben, hogy végre újra lett önbizalmuk. A hölgyek dietetikus segítségével kialakított ételt követtek, Katie edzőterembe, míg anyja – a térde miatt – úszni járt.

CSODADIÉTÁK HELYETT MEGLEPŐEN EGYSZERŰEN ÉTKEZIK AZ 50 ÉVES JENNIFER ANISTON 

Ezek is érdekelhetnek

Friss