Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Őrület! Szájára tetováltatta a KFC nevét, hogy ingyen ehessen az étteremben

default user icon
MME
Annyira imádod a KFC sült csirkéjét, hogy bármit megtennél azért, hogy ingyen ehess a gyorsétterembe? Például magadra tetováltatnád az étterem nevét? Az ausztrál Tabatha Andrade a szájára tetováltatta a KFC-t, hátha ingyen ehet a gyorsétteremben.

A 20 éves melbourne-i Tabatha Andrade régóta szeretett volna tetoválást. A szülei csak azt kérték tőle, hogy jól gondolja meg, hogy milyen motívumot szeretne magára varratni. A bankszektorban dolgozó lány 2018 novemberében egy nyaralás alatt döntött úgy, hogy kedvenc gyorséttermének a nevét tetováltatja magára, mert a KFC ételei mindig boldoggá tették.

- Ez a kedvenc éttermem. Minden héten legalább egyszer ott eszem, de inkább többször. Annyira szeretem a rántott csirkéjüket, hogy még a kutyámat is Nuggetnek neveztem el - idézte Tabatha Andradét a Mirror. 

A fiatal lány az amerikai celebtől, Kendall Jennertől vette az ötletet, hogy az ajka belső oldalára tetováltasson. Elmondása szerint 2 percnél tovább nem tartott a művelet és egyáltalán nem fájt neki. Persze Tabatha reménykedik benne, hogy lelkesedését a gyorséttermi lánc is értékeli és néha ingyen ehet rántott csirkét.

- Hihetetlen lenne, ha ingyen ehetnék a KFC-ben, majd meglátjuk, mi lesz - mondta az ausztrál lány. 

Arról egyelőre nincs hír, hogy az étterem mit reagált a lány nem mindennapi tetkójára.

KFC CSIRKE HÁZILAG >>>

ARIANA GRANDE ELTOLT TETOVÁLÁSÁN KACAG AZ INTERNET >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss