Elkészítés: 12 tojásból piskótát sütünk, 20 dkg cukorral, 20 dkg liszttel és 1 csomag sütőporral. A tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjét kemény habbá verjük. Ezután a sárgáját a cukorral és a sütőporos lisztel összekeverjük, végül beleforgatjuk óvatosan a habot.
Kilisztezett formában megsütjük, kb. 160 °C-on.
A krémhez 5 dl tejből 1 csomag vaníliás pudinggal, 4 evőkanál cukorral, 2 csomag vaníliás cukorral és a mazsolával krémet főzünk. Ha langyosra hűlt, belekeverjük a zselatint úgy, hogy előtte leáztattuk, majd mikróban folyósra melegítettük. 2,5 dl tejszínt keményre felverünk, és a zselatinos krémet lazán beleforgatjuk.
Kapcsos tortaformában összerakjuk a tortát úgy, hogy maradjon egy kevés krém a tetejére is. Legalább 3 órára a hűtőszekrénybe tesszük. A tortakarimát, ha kellőképpen megdermedt a krém, óvatosan levesszük.
A maradék 2,5 dl tejszínt felverjük, a tortát bevonjuk vele, majd a maradékot habzsákba töltjük, és a tortát kidíszítjük. Én a tetejére gyümölcsöket raktam, majd leöntöttem zselatinnal. Jó étvágyat!