Elkészítés: A szokásos piskótámat megsütöttem 26 cm-es tortaformámban, már 2 nappal korábban.
Másnap a pudingból a tejjel sűrű pudingot főztem. A margarint kikavartam a porcukorral. Amikor a puding kihűlt, akkor összekevertem a margarinos krémemmel.
A kiviket cikkekre vágtam, a fagyasztott gyümölcsökből a szebb szederszemeket kivettem a díszítéshez, a többit összekevertem a kivivel.
A tejszínt nagyon kemény habbá felverem, 1/3-át félreteszem a hűtőbe.
A maradék tejszínhabba keverem a pudingos krémet, és beleforgatom a gyümölcsöket is.
Az alsó tortalapomat megkenem a lekvárral, a gyümölcsös tejszínhab felével befedem, erre jön a második tortalap, amit szintén bekenek lekvárral, a maradék krémet rákenem, majd a harmadik lappal befedem a tortát, és egy éjszakára a hűtőbe rakom.
Másnap a maradék tejszínhabbal és a félretett gyümölcsökkel díszítem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre