Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Oroszkrém torta egyszerűen

Hozzávalók

  • A tésztához:
  • 6 db tojás
  • 6 ek kristálycukor
  • 6 ek liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • Krémhez:
  • 5 dl tej
  • 15 dkg kristálycukor
  • 3 dkg vaníliás pudingpor
  • 3 db tojássárgája
  • 2 dkg expressz zselatin fix
  • 3 dl Hullala habtejszín
  • 1 csomag kandírozott gyümölcs
  • 1 csomag mazsola
  • A torta bevonásához:
  • 3 dl Hullala habtejszín.

Elkészítés

    1. A tésztához a tojásokat a kristálycukorral habosra keverjük, majd beledolgozzuk a lisztet és a sütőport. Zsírozott, lisztezett tortaformába öntjük és előmelegített sütőben, 150 fokon tűpróbáig sütjük.
    2. A krémhez a tejet felfőzzük a cukorral, a pudingporral és a tojások sárgájával és kihűtjük. Amikor kihűlt, hozzákeverjük a zselatin fixet, majd a felvert habtejszínt és beleforgatjuk a kandírozott gyümölcsöt és a mazsolát.
    3. A tésztát kettévágjuk, majd megtöltjük a krémmel. A tortát bevonjuk tejszínhabbal és tetszés szerint díszítjük.

    10 BÉKEBELI CUKRÁSZSÜTEMÉNY, AMIT A MAI NAPIG IMÁDUNK! >>>

    11 EGYSZERŰ ÉS ELRONTHATATLAN TORTA >>>

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin