Elkészítés: A tésztához a 7 tojássárgáját a porcukorral alaposan kikeverjük, hozzáadjuk a darált diót és a zsemlemorzsát, 1 evőkanál lisztet, a sütőport, végül a tojásfehérje felvert habját. 160 fokon kb. 30 percig sütjük.
A krémhez a 2 csomag pudingport fél liter tejben felfőzzük, hagyjuk kihűlni. A porcukrot a margarinnal kikeverjük, majd a kettőt összedolgozzuk.
A krém felét a tésztára kenjük. A babapiskótákat a kávé és a rum keverékében megforgatjuk, sorban a krémre tesszük, kicsit belenyomkodunk. Utána rákenjük a maradék krémet is. A tetejére felvert tejszínhabot teszünk. A tetejét megszórhatjuk reszelt csokival is.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre