Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Orosz hússaláta III.

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 40 dkg soproni felvágott
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 4 db közepes savanyú uborka
  • 10 db tojás
  • 1 kg héjában főt burgonya,
  • 1 kis üveg zsenge cukorborsó
  • 20 dkg majonéz
  • 2 nagy pohár tejföl
  • őrölt feketebors

Elkészítés

    Elkészítés: A felvágottat, a hagymát, a savanyú uborkát, a megpucolt és kihűtött főtt burgonyát és főtt tojást apró kockákra vágjuk, hozzáadjuk az üveges cukorborsót lé nélkül. Ráöntjük a majonézt és a tejfölt, őrölt feketeborssal és sóval ízlés szerint ízesítjük, majd jó alaposan összekeverjük.

    Egy napot a hűtőben érleljük, majd fogyasztható.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin