Elkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, és megszórjuk őrölt fehérborssal.
A sajtot, paprikát és a paradicsomot szeletekre vágjuk.
Mindegyik csirkemellre teszünk 2 csík bacont, 4-5 szelet paprikát és paradicsomot /a csirkemell méretétől függően/, 1-2 szelet sajtot, majd felgöngyöljük. A felgöngyölt csirkemelleket olajozott, szárnyas fűszerkeverékkel megszórt alufóliára fektetjük, majd szorosan a fóliába csavarjuk.
A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre