A lapok hozzávalóit kb. 2 dl tejföllel összegyúrjuk. Három részre osztjuk. Két rész marad világos, a harmadikhoz belegyúrjuk a maradék tejföllel a kakaóport.
A mákos rész készítése: A mákot 1 dl forró tejjel leforrázzuk, belekeverjük a cukrot a reszelt almát, fahéjat és a citrom reszelt héját.
A kókuszos rész készítése: A fehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd a kókuszreszeléket hozzá keverjük.
Egy 23×34 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk. Az aljára nyújtunk egy világos tésztát. Erre terítjük a mákos tölteléket. Befedjük a másik világos lappal. Több helyen villával megszurkáljuk, hogy a gőz sütés közben távozni tudjon. Rátesszük a kókuszos részt, szépen elsimítjuk, majd a kakaós lappal beborítjuk. Ezután is megszurkáljuk a tésztát.
180 fokra melegített sütőben 30 perc alatt kisütjük. A megsült tésztát egy nyújtó lapra kiborítjuk. A papírt lehúzzuk róla. Egy tálcát ráteszünk és visszafordítjuk. Hagyjuk kihűlni.
A pudingporokat a cukorral, tejjel csomómentesre keverjük, felfőzzük, kihűtjük. A vajjal kihabosítjuk és a tésztára kenjük.
Ízlés szerint mákkal, kókuszreszelékkel díszítjük. Pár órát vagy egy éjszakát hűtőben pihentetjük.