Elkészítés: A tojásokat a cukorral habosra keverjük. A mandulát, a kókuszreszeléket, a lisztet és a sütőport összekeverjük, a tojásos masszához keverjük. A tésztamasszát 3 részre osztjuk, sütőpapírral bélelt tepsiben külön-különmegsütjük 180 fokon. A tepsi mérete: 23×38 cm.
A krémhez a tejszínt felmelegítjük, a csokoládét apróra tördelve beleszórjuk, felolvadásig melegítjük. Kevergetve hűlni hagyjuk, majd a hűtőszekrénybe tesszük.
A lapokat rumaromával összekevert kávéval egy ecset segítségével lekenjük.
A hűtőben várakozó csokoládés krémet jól kihabosítjuk, és a lapok közé töltjük, egy keveset hagyunk a felső lapra is.
A csokoládét az olajjal mikróban felolvasztjuk, és a süteményt bevonjuk vele.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre