Elkészítés: 1. A sütőt 175 fokra előmelegítjük. Kivajazzuk a tepsit. A meggyet szűrőben lecsepegtetjük, és meghintjük 2 csomag vaníliás cukorral.
2. A vajat a cukorral habosra keverjük. A tojásokat egyenként hozzákeverjük. A lisztet a keményítővel és a sütőporral beledolgozzuk(először összekeverjük a lisztet, a sütőport és a keményítőt, és csak utána keverjük bele).
3. A tésztát a tepsibe öntjük, elsimítjuk, rászórjuk a lecsepegetett meggyet. A sütőben (középen, légkeverésesnél 160 fok) 25-30 percig sütjük. Kivesszük és hűlni hagyjuk. Meghintjük porcukorral.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre