A margarint a tojások sárgájával habosra keverjük. Hozzáadjuk a tejfölt, a citrom levét és a vaníliás cukrot. Tovább keverjük, majd a sóval elkevert liszttel összegyúrjuk.
A tésztát két részre osztjuk. Mindkettőt egyenként vékonyra kinyújtjuk, majd lekenjük olvasztott zsírral, feltekerjük, mint a bejglit és folpackba csomagoljuk. Hűtőbe tesszük 2 órára vagy a fagyasztóba fél órára.
Ezután 2 mm vastagra nyújtjuk, majd egy nagy fánkszaggatóval kiszúrjuk. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a baracklekvár és a darált diót. A masszát a korongok közepére tesszük és félholdra hajtjuk.
A leesett tésztát újból összegyúrjuk, majd kör alakra nyújtjuk és 8 cikkre vágjuk. A szélesebb felére teszünk a töltelékből és felsodorjuk.
Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsire tesszük őket, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt világosra sütjük. Még melegen vaníliás porcukorba forgatjuk.