Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Omlett sonkás-gombás raguval

30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • Az omletthez:
  • 6 db tojás
  • 2 evőkanál tej
  • 2 teáskanál liszt
  • olaj a sütéshez
  • A raguhoz:
  • 15 dkg gépsonka
  • 15 dkg sajt
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma reszelve
  • bors
  • ételízesítő
  • 10 dkg gomba
  • kukorica
  • paradicsom
  • paprika
  • Valamint:
  • reszelt sajt

Elkészítés

Elkészítés: Először a ragut készítjük el: a vöröshagymát felaprítjuk, olajon megpároljuk, a többi alapanyagot hozzáadjuk és készre sütjük.

Az omletthez a tojásokat a tejjel, sóval és a liszttel felverjük.

Egy nagy serpenyőt kiolajozunk, a felvert tojás felét beleöntjük, fedővel lefedjük. Lassú tűznél kisütjük.

Egy tányérra csúsztatjuk, felére halmozzuk a ragut, durvára reszelt sajttal megszórjuk, és a másik felét ráhajtjuk. Melegen fogyasztjuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss