Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olívás csirkeragu barna rizzsel

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A csirkemellet és a paradicsomot kockázzuk fel, a vö- röshagymát vágjuk apróra, és szeleteljük föl az olívabogyót.
  2. Fél evőkanál olajjal elkészítjük a párolt rizst. Míg a rizs puhul, fölhevített olívaolajon megpirítjuk a felkockázott húst és a vöröshagymát. Hozzáadjuk az olívabogyót és a paradicsomot, majd zúzott fokhagymával, sóval, borssal és a citromlével ízesítjük.
  3. Fedő alatt, lassú tűzön készre pároljuk. A ragut melegen tálaljuk a párolt rizzsel.

    Recept és fotó: GI-diéta – Optimális fogyás cukorbetegeknek és fogyni vágyóknak, Spirngmed Kiadó Kft.

Ezek is érdekelhetnek

Friss