Olívás csirkeragu barna rizzsel

default user icon

Hozzávalók

  • 40 dkg csirkemell
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 3 dkg olívabogyó
  • 20 dkg paradicsom
  • 1 evőkanál citromlé
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg barna rizs
  • ½ evőkanál olaj
  • tengeri só
  • őrölt bors

Elkészítés

    1. A csirkemellet és a paradicsomot kockázzuk fel, a vö- röshagymát vágjuk apróra, és szeleteljük föl az olívabogyót.
    2. Fél evőkanál olajjal elkészítjük a párolt rizst. Míg a rizs puhul, fölhevített olívaolajon megpirítjuk a felkockázott húst és a vöröshagymát. Hozzáadjuk az olívabogyót és a paradicsomot, majd zúzott fokhagymával, sóval, borssal és a citromlével ízesítjük.
    3. Fedő alatt, lassú tűzön készre pároljuk. A ragut melegen tálaljuk a párolt rizzsel.

      Recept és fotó: GI-diéta – Optimális fogyás cukorbetegeknek és fogyni vágyóknak, Spirngmed Kiadó Kft.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek