Keress receptre vagy hozzávalóra

Olívakrémmel töltött pulykamellrolád

Hozzávalók

  • 10 dkg olajbogyó (magozott, fekete)
  • olívaolaj
  • 4 szelet Gallicoop pulykamellfilé
  • bors
  • A salátához:
  • 6 db paradicsom
  • 1-2 db kígyóuborka
  • 2 ek olajbogyó (magozott, fekete)
  • olívaolaj
  • vörösborecet
  • bors

Elkészítés

    1. Az olajbogyót robotgépbe tesszük, és pépesítjük annyi olívaolajjal, hogy kenhető pasztát kapjunk. A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, és megkenjük az olajbogyópasztáva, majd feltekerjük. Hústűvel vagy fogpiszkálóval rögzítjük a tekercseket. Ezután serpenyőben, egy kevés olívaolajonkb. 15 perc alatt minden oldalát megsütjük.
    2. A salátához a megmosott és szárazra törölt zöldségeket feldaraboljuk. Az olajat az ecettel simára keverjük, megsózzuk, megborsozzuk, és összeforgatjuk a zöldségekkel. A hústekercseket a salátával tálaljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin