Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olívabogyós narancssaláta

15 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A narancsokat kettévágjuk, és óvatosan kiszedjük a gyümölcshúst. A narancshéjakat, mint tálkákat előkészítjük, a narancshúst pedig összedaraboljuk.
  2. A paradicsomokat kettészeljük, a hagymát vékony szeletekre vágjuk, és a petrezselymet is felaprítjuk.
  3.  Egy tálba tesszük az összes alapanyagot, a lecsepegtetett olívabogyóval együtt. Egy evőkanál mézet rácsorgatunk, és jól összekeverjük. 
  4. A narancshéjakba tesszük a salátát, és máris egy könnyű előételként vagy köretként tálalhatjuk!

14 HIDEG ÉS LAKTATÓ SALÁTA A MELEG NYÁRI ESTÉKRE>>> 

3 SZUPER PARTISALÁTA HÚSEVŐKNEK ÉS VEGÁKNAK>>> 

6 PIKÁNS SALÁTAÖNTET, AMI FELDOBJA A DIÉTÁDAT!>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek