Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Olaszos zöldségleves

default user icon
4/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók 4 személyre:
  • 20 dkg sárgarépa
  • 10 dkg fehérrépa
  • 5 dkg zellergumó
  • 5 dkg karalábé
  • 5 dkg csiperkegomba
  • 10 dkg zöldborsó
  • 1 evőkanál étolaj
  • 2 evőkanál apróra vágott petrezselyem
  • 1 liter csontlé, lezsírozott
  • 10 dkg karfiol
  • 5 dkg reszelt trappista sajt

Elkészítés

    Elkészítés: Az apró kockákra vágott sárga- és fehérrépát, zellert, karalábét, a felszeletelt gombát és a zöldborsót a felmelegített étolajban átfuttatjuk. Sóval, a petrezselyemmel ízesítjük, és kevés csontlevet (vagy vizet) aláöntve, fedő alatt pároljuk. Amikor a zöldségek félig megpuhultak, a többi csontlével felengedjük, hozzáadjuk a karfiolt, és puhára főzzük. A reszelt sajtot levesbetét helyett a tányérokba kiszedett forró levesbe szórjuk.

    Energia: 587 kJ/140 kcal
    Szénhidrát: 12,1 g

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin