Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olaszos töltött gomba

45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gombát megtisztítom, a fejeket és néhány szép szárat felteszek főni, a vízbe pár csepp almaecetet csepegtetek, és rövid idő alatt megfőzöm.

Közben a paradicsomot és a mozzarellát feldarabolom, megfűszerezem sóval, borssal és bazsalikommal összekeverem, majd a megfőtt gombaszárakat is beledarabolom. A hozzávalókat jó apróra vágom.

Mikor megfőtt a gomba, leszűröm, és a töltelékkel gazdagon megpakolom a gombákat. Előmelegített sütőben 180 fokon 30 perc alatt megsütöm.

Köretként tálalhatjuk rizzsel vagy főtt/pirított zöldségekkel.

Megjegyzés

Mediterrán hangulatot varázsol ez az étel bármikor. - opraaniko

Ezek is érdekelhetnek

Friss