Keress receptre vagy hozzávalóra

Olasz tonhalas tésztasaláta

Hozzávalók

  • 1 db tonhalkonzerv
  • 10 db koktélparadicsom
  • 15 dkg bacon
  • 20 dkg fussili trikolor
  • 10 szem olívabogyó
  • 2 ek kapribogyó
  • 2 csomag mini mozzarella
  • bors
  • friss bazslikomlevél

Elkészítés

    1. A bacont kevés olívaolajon megpirítjuk, majd félretesszük. A paradicsomokat, a kapribogyót és az olívabogyót félbevágjuk. 
    2. A tésztát sós vízben al dentére főzzük a csomagoláson megadott utasítás szerint, majd leszűrjük és kissé lehűtjük. 
    3. A tésztát ezután összekeverjük a tonhallal, a paradicsommal, olívabogyóval, kapribogyóval, mozzarellával és baconnel.
    4. Ízlés szerint megsózzuk, -borsozzuk, majd kevés olívaolajjal és balzsamecettetel meglocsoljuk. Jól behűtve, friss bazsalikommal kínáljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin