Keress receptre vagy hozzávalóra

Olasz sajtgolyó

default user icon

Hozzávalók

  • 25 dkg mascarpone
  • 2 ek reszelt parmezán
  • 20 dkg reszelt sajt ízlés szerint
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 10 db friss bazsalikomlevél vagy 1/2 ek szárított bazsalikom
  • bors
  • rózsabors

Elkészítés

    1. A parmezánt és a mascarponét és az ízlés szerinti sajtot krémesre keverjük, majd hozzáreszeljük a fokhagymát, és sóval, borssal, bazsalikommal ízesítjük. 
    2. A masszát legalább 1 órára hűtőbe tesszük, majd diónyi gombócokat formálunk belőle. Tálaláskor megszórjuk tört rózsaborssal. 

Megjegyzés

Előételként nagy sikere van a vendégeim körében ennek a sajtgolyónak. Érdemes dupla adagot készíteni, mert nagyon finom.

Baloghné Judit
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin