Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olasz fasírt

MME MME
5/5
45 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A zsemlét vízbe áztatjuk, majd kinyomkodva a húshoz adjuk. A hagymát, fokhagymát nagyon apróra vágjuk, a szárított paradicsomot lecsöpögtetjük (ha olajos), és a paprikával együtt kis kockára vágjuk. Mindent összekeverünk, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük a zöldfűszerekkel. A mozzarellát kb. 1,5 cm-es kockákra vágjuk, egyet-egyet rakunk minden fasírt közepére. A fasírtokat átforgatjuk zsemlemorzsában, és forró olajban kisütjük. Parmezánnal és/vagy rukkolával gazdagított krumplipürével tálaljuk.

Megjegyzés

Egy sima fasírt feldobott változata azoknak, akik szeretik az olasz ízeket. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss