Keress receptre vagy hozzávalóra

Olajbogyós sonkabatyuk

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók 8 darabhoz:
  • 30 dkg májkrém
  • 6 evőkanál tejföl
  • 1 evőkanál konyak
  • 16 szem magozott, zöld olajbogyó
  • 8 vékony szelet gépsonka

Elkészítés

    Előkészítés: A májkrémet tálba tesszük, hozzáadjuk a tejfölt, ízlés szerint megszórjuk őrölt borssal, hozzáadjuk a konyakot, és simára keverjük. Az olajbogyót durvára összevágjuk.

    Elkészítés: Kiterítjük a sonkaszeleteket, a közepükre elosztjuk a májpástétomot, rászórjuk a felaprított olívabogyót. Összehajtjuk a szeletek szemben lévő csücskeit, majd összetűzzük egy fogpiszkálóval. Friss salátalevelekkel kirakott tálon szervírozzuk.

    Munka: kb. 25 perc
    Fogyasztható: kb. 25 perc múlva
    1 darab: 216 kcal

Megjegyzés

Fotó: Kerekes

Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin