Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olajbogyós rizottó

MME MME
1 3.8/5
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A hagymát apróra vágjuk. A paprikát vékony csíkokra szeleteljük. A rizst a csomagoláson található előírás szerint megfőzzük. A kolbászt felkarikázzuk.

Elkészítés: A hagymát 1 evőkanál olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a megfőtt rizst, egy-két percig kevergetve tovább pirítjuk. Felöntjük a levessel, felforraljuk. Közben a maradék olajon megsütjük a kolbászkarikákat. A paprikaszeleteket hozzáadjuk a rizshez, összekeverjük, és ízlés szerint megfűszerezzük. Az olajbogyókat is hozzáadjuk, átmelegítjük, és végül belekeverjük a kolbászkarikákat. Kenyérrel és zöldsalátával tálaljuk.

Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 35 perc múlva
1 adag: 485 kcal

Ezek is érdekelhetnek

Friss